top of page

Exerciții de admirație - Episodul 1

Am avut revelația că printre toate cele ce ni se întâmplă și ne fac să fim fericiți se numără și faptul că ne (re)întâlnim cu foști elevi ai Liceului Teoretic IOAN SLAVICI. Și nu oricum...! Ci în ipostaza acestora de a-și dori să se IMPLICE în bunul mers al lucrurilor din sistemul de educație, pregătiți și motivați de a-și transfera competențele obținute în domeniul lor de specializare pentru un aport consistent la PLUSVALOAREA activităților educative desfășurate în școală! În acest sens, cu maximă recunoștință pentru ei, vom da curs unor postări sub titlul "EXERCIȚII DE ADMIRAȚIE" pentru a vă face cunoscuți, tuturor, acești tineri minunați prin care educația ar câștiga ENORM, dacă SISTEMUL i-ar motiva pentru a-i atrage și pentru a rămâne, definitiv, în el!

EXERCIȚII DE ADMIRAȚIE - Episodul 1

Întâmplarea face ca astăzi, să începem cu un fost elev al Liceului Teoretic IOAN SLAVICI, între timp, absolvent al Universității Tehnice din Cluj Napoca, Facultatea de Construcții de Mașini, licențiat în Inginerie - domeniul Mecatronică și Robotică, Specializare Robotică, cu Master în domeniul Ingineriei Industriale, Specializarea Ingineria și Managementul Calității, angajat al IMM-INTERNATIONAL TOOLS CORPORATION ITC SRL pe funcția de Post-Inginer Programator C.N.C.

Acest minunat tânăr desfășoară astăzi, în regim de VOLUNTARIAT, la invitația Liceului Teoretic IOAN SLAVICI, ședințe de instruire științifică și metodologică cu membrii clubului "RoboLIS". Sunt 28 de elevi gimnaziști și liceeni care se pregătesc pentru etapa națională a Concursului de Robotică NEXTLAB:TECH 2022 care beneficiază din partea lui de acest ajutor neprețuit!

Toată aprecierea și recunoștința noastră, BOGDAN-VLĂDUȚ GRIGORAȘ!



9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele anunțuri!

Vă mulțumim pentru abonare!

bottom of page